Rólunk

Szia kedves Látogató!

Hálásan köszönöm, hogy minket választottál. Ez a weboldal kizárólag az ingyenes Színes Világa magazin felhasználói számára készült, azzal a céllal, hogy önállóan is szerkeszthesd saját magazinodat, és a saját ízlésednek megfelelően alakítsd át.

A Színes Világa egy különleges online újság, több szempontból is. Ez volt az első magazin, amivel kezdtünk, néhány éve emiatt a magazin miatt lettem a közösség tagja, ezért érthetően nagyon fontos nekem. Emlékszem az első lépésekre, amik nem voltak mindig egyszerűek, sok hibát követtem el, de szerencsére ezekből rengeteget tanultam, és így ez előrevitt, úgy érzem. A magazin másik különlegessége az, hogy a történetek, kedvencek, cuki kisállatok, hazai vagy a nagyvilág érdekességei mellett ide akár látnivalókat is feltölthetsz városodról, és ajánlhatsz programokat, ha szeretnél. Így a látogató az olvasgatás mellett megismeri városod érdekességeit, nevezetességeit is. Mert igen, ennél a magazinnál lehetőség van arra, hogy Magyarország egyik gyönyörű városának "képviselőjévé" válj.


Kétféleképpen foglalhattál magazint:

  1. Egyéni névvel, ez esetben például a keresztnevedet írtad be igényléskor, így: andrea. A magazinod az ANDREA SZÍNES VILÁGA lett.
  2. Választott várossal, mint ahogy én is tettem. Budapest esetén kerületenként lehet foglalni városi magazint, az enyém a 13. kerület (szebb nevén: Angyalföld), de ha egy vidéki várost foglaltál, például Miskolcot, akkor a magazinod a MISKOLC SZÍNES VILÁGA nevet viseli. Az enyém: BUDAPEST 13 SZÍNES VILÁGA.


Bármilyen magazint is választottál, nyilván azzal a céllal tetted, hogy cikkeket töltsél fel rá, amihez szükség van némi szerkesztési ismeretre. Ebben az útmutatóban mindezt a tudnivalót, segítséget átadom neked, így a lehető legjobban ki tudod használni a magazin nyújtotta előnyöket. Könnyű és ingyenes, azonnal alkalmazható tudást kapsz, ráadásul egy-egy lépés csupán pár percet vesz igénybe. Megtanulod, hogyan tudsz színeket beállítani, hogyan tudsz írásokat, képeket feltölteni, hogyan tudod elrejteni a nem kívánt rovatokat. Ha sorban haladsz a menüpontokon, akkor egész biztos egy nagyszerű weboldalad lesz, mire mindennek a végére érsz. A saját magazinom segítségével lépésről-lépésre vezetlek végig, hogyan csináld, így nem érdemes bármely lépést is kihagyni, mert fontos tudnivalóról maradhatsz le.


Indulhatunk?

Akkor kérlek lépj át az 1. pontra (lépésre), ahol a webirodáddal ismerkedünk meg közelebbről.

 

Köszönöm szépen, hogy velünk tartasz!

Baráti üdvözlettel:
Léner Szilvia Mária

Magazin, amin bemutatom a feladatokat: https://budapest13.szinesvilaga.hu/