Fejléc beállításai, színek változtatása

Ebben az írásomban a fejléc beállításairól, a színekről és a címlapképekről lesz szó. Ennek elvégzése mindössze néhány percet vesz igénybe. Képek segítségével mutatom, mit kell csinálni.


A szerkesztési munkákat mindig a WEBIRODA részen kell elvégezni (második menüsor), a következőképpen:

Sötétszürke menüsor WEBIRODA / WEBOLDAL / kiválasztjuk, amit szeretnénk elkészíteni, vagy megváltoztatni, jelen esetben BEÁLLÍTÁSOK


 

Válassz a lenyíló fülből egy sablont magadnak, olyan színpárt, ami tetszik és passzol is a témához. A Weboldal Title részre írd be a magazinod nevét. Itt láthatod, én hogy töltöttem ki az egyes részeket:


 

Érdemes egyébként minden színpárt kipróbálni, hogy megtaláljuk azt, ami a saját magazinunk számára a megfelelő.


Képek feltöltése is egyszerű. Ha találsz ott három képet, akkor a piros X-re kattintva (kép jobb alsó sarka) ki tudod őket törölni. Frissíts rá az oldalra, majd hívj be három olyan képet, amit szeretnél a saját oldaladon megjelentetni a címlapon. A Kép feltöltése gombra kell kattintani. Az első kép – ha városi oldalt kértél – akkor mindenképpen városi kép legyen, tehát a választott városodról tegyél oda képet, de egyéni névvel is lehet városi képet használni. A másik az bármilyen kép lehet, ami figyelemfelkeltő, és illik egy szép magazinhoz. A harmadik hirdetéssel kapcsolatos kép legyen. Képeket ingyenesen ITT találsz például, de a Képekről szóló pontokat (8; 9; 10) is érdemes elolvasnod.

Nézd meg, én hogy hívtam be a képeket.


A három kép a Színes Világa részre kattintva azonnal látszik a fenti részen, tehát ez a te címlapod.

Ilyen az én oldalamon: