Így jelensz meg a nyilvánosság előtt!

Amikor regisztrálsz, akkor vagy a saját nevedre, vagy valami kitalált névre kéred a magazint. Ez utóbbi főként azért lehetséges, mert nem ismersz még minket, és elsőre nem szeretnéd elárulni nekünk, hogy ki vagy. Nincs ezzel probléma, viszont a Profil részen javíthatod a személyes – és egyéb – adataidat.

A webirodádban – mostmár tudod hol van, ugye? – nyisd meg a sötétszürke menüsoron, jobb oldalon található Profil részt.

A Személyes adatok rész valószínűleg ki van töltve, de ha változtatni szeretnél rajta, akkor itt megteheted. A profilodon található név ugyanis minden írásod mellett megjelenik, jobb oldalon.

Példaként nézd meg, én hogy töltöttem ki:

Ha a saját nevedet használod, akkor a nevedet fogod látni az írásod mellett, ehhez hasonlóan:Ha nem szeretnéd a nevedet használni, akkor akár ki is javíthatod, például ahogy én is tettem:Az email címedet – amivel regisztráltál – nem tudod megváltoztatni. Ha megváltozott az email címed, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi kijavítjuk neked.

A Profil részen látod még a következőket: Szállítási adatok, Számlázási adatok, Saját cím. Ezt egyenlőre nem szükséges kitölteni, akkor fogjuk kérni, ha lesz bevételed, és szeretnéd kikérni a pénzt, vagy szeretnél valamit tőlünk rendelni, vásárolni. Ha esetleg mégis ki szeretnéd tölteni, akkor megteheted. Problémát szokott jelezni, ha külföldön élsz, ez esetben írd be azt az irányítószámhoz, hogy 0000, vagy 1111, mert egyébként nem fogadja el.

A jelszót, ha szeretnéd, itt megváltoztathatod.

Fontos! Azért, hogy a változtatások megjelenjenek igényed szerint, mindig nyomj rá a Mentés gombra. Ellenkező esetben nem fogja elmenteni a beírt adatokat.