Legyen egy jó címlapsztorid!

Amikor a magazin részen szerkeszted az írásaidat, akkor van még egy nagyon előnyös lehetőség. A kedvenc cikkedet akár Nyitócikk-nek is beállíthatod. Ennek nagyon egyszerű a módja, az Aktív gomb alatt található Nyitócikk gombot is kipipálod.

De nézzük ezt is lépésről-lépésre.


Kattints a Cikkeim gombra:Csak akkor tudsz írást Nyitócikknek beállítani, ha vannak már feltöltve írásaid – legalább kettő –, de még jobb, ha több. Tehát ha üresen áll a magazinod, akkor nincs mit a címlapra helyezni.

Amint rákattintottál a Cikkeim gombra, utána ki tudod választani azt az írást, amit ki szeretnél emelni. Akár 2-3 cikket is betehetsz Nyitócikk-nek, de annak csak akkor van értelme, ha már sok írásod van fent, és egy régebbit így előre tudsz hozni. Ha kettő Nyitócikket tettél fel, akkor frissíts rá az oldalra, és látod a másikat is.


Pipáld ki a Nyitócikk részt is, az Aktív alatt.


 

Így jelenik meg a Nyitócikk:


Ellenőrzés

Érdemes erre mindig időt szánni, hogy ne legyen ronda az írás külsőleg sem. Jól mutat-e a tartalom között a kép? Szép-e a szöveg? Nincs-e tele gépelési, vagy helyesírási hibával? Ha nem vagy elégedett, akkor menj vissza a Webiroda részre, Weboldal / Tartalom / válaszd ki azt a cikket, ami nem tetszik, és javítsd a hibát. Utána mentsd el újra és már megmutatható a nyilvánosságnak is.